Sukkerkanalen oktober 2021

 

Efter det sidste stormvejr er Sukkerkanalen nu helt lukket. Bestyrelsen er i dialog med Kalundborg Kommune om snarest at få udgravet kanalen i overensstemmelse med de servitutter, som kommunen selv engang har fået tinglyst vedrørende udløbets forløb, hvilket efter det foreløbigt oplyste, er en direkte udgravning med en bredde på 2 m. Hvis nogen er i tvivl, er man meget  velkommen til selv at kontakte kommunen.

Fællesareal Ågårds Ejerlaug

Ågårds Ejerlaug ejer et fællesareal ud mod stranden, som alle medlemmer frit kan benytte, hvis man naturligvis tager hensyn til naboerne. Arealet har matrikelnummer 101b, som vist på  kortet.

I kanten af vores område ud mod stranden, har Ejerlauget opstillet 3 bænke som frit kan benyttes af alle.

Brandfare

Som I sikkert har opdaget, har vi ikke fået meget regn i den seneste tid og tørkeindekset er højt. Der er derfor stor risiko for brand i plantagen. Undgå enhver form  for åben ild ude på grundene og det gælder alt lige fra henkastning af cigaretskod over haveblus til engangsgrills og meget mere, som I kan læse om på brandfare.dk

Vores veje er blevet repareret

Som I sikkert har set, er vores veje blevet afrettet og der er lagt nyt grus på – så pas godt på dem.

Vi havde engang et medlem, som boede for enden af en af vores veje og derfor mente, at at hun ikke behøvede at overholde fartbegrænsningerne  – den gælder altså ikke !

Så derfor:  Pas på børn, hunde og andre vilde dyr, og når det bliver tørt, kan det vel ikke være meningen, at vores medlemmer skal få sand mellem tænderne, hvis de sidder på terrassen for at få deres eftermiddagskaffe.