Brandfare og badevand

Som I sikkert har læst i medierne, er tørken ved at være så ekstrem, at den mindste uopmærksomhed kan føre til brande.

Så følg med påKalundborgKkommunes hjemmeside  læs om, hvilke forhodsregler man skal følge. Og husk også at fortælle dem, I låner huset til, at åben ild af enhver art uden for ubrandbart underlag er forbudt, og lad være med at parkere i indkørslen, hvis der ikke er slået græs, eller langs vejene (det er vist også forbudt) da bilens katalysator kan antænde græsset og selvfølgelig også bilen og hele plantagen.

Her under hedebølgen er vi naturlig stolte af, at vores strand har blåt flag, som viser, at vi indtil videre kan bade uden at risikere at blive syge. Der er desværre nogen, der ikke er klar over, at det forudsætter, at hunde i vandet er forbudt, men skal blive på stranden. Det er jo heller ikke alle badegæster, der synes det er hyggeligt med hunde, der farer forvildet rundt mellem badende og soldyrkere.  Ps. Hvis der er nogen der synes det er noget pjat, så gå ind på Friluftsrådets hjemmeside og læs om hvorfor. Frit oversat: Hunde har flere colibakterier i ”numsen” end småbørn. De får nemlig tørt den.