Gode råd i sommerferien

Selv om sommeren måske ikke hidtil har vist sig fra sin bedste side, så håber vi nu på solrigt og tørt vejr. Så derfor et par gode råd.

 

1: Pas godt på jeres børn og børnebørn på stranden, især ved fralandsvind, hvor luftmadrasser og badebolde har det med at stikke til søs.

2: Åben ild i området er forbudt, så lad være med at tænde bål, stille grill, haveblus, fakler og andre brandbare ting  i græsset. Det er heldigvis mange år siden vi har haft brande i området og det vil vi gerne sikre fortsætter.

3: Kør forsigtigt på vores veje. Der er både børn og især rådyr, som pludselig kan finde på at krydse vejene.

4: Hold jeres hunde i snor både på vejene og på stranden. Der er mange, både voksne og børn, der synes det er skræmmende, hvis der kommer løse hunde farende imod een, selv om I måske selv synes, at jeres hunde er så søde og ikke gør noget. Det er jo iøvrigt forbudt og kan være forbundet med et betragteligt erstatningsansvar, hvis der går noget galt.

 

Kort sagt: Pas godt på jer selv og vis hensyn til alle i vores område.